Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیش از این اصلاحیه، احراز هویت غیرحضوری به صراحت در آیین نامه اجرایی قانون مبارزه با پولشویی قید شده بود که ارائه خدمات پایه به ارباب رجوع به صورت غیرحضوری ممنوع است. این بند به بانک ها اجازه احراز هویت غیرحضوری کاربران را نمی داد.

تیر ماه سال 98 شورای عالی مبارزه با پولشویی به پیشنهاد بانک مرکزی، بند مربوط به دریافت حضوری مدارک شناسایی از کاربر را از آیین نامه اجرایی این قانون حذف کرده بود که باید به تصویب هیئت دولت می رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیئت دولت نیز اخیرا با اصلاح قانون مبارزه با پولشویی اجازه احراز هویت آنلاین را عملا صادر کرد.

اکنون با اصلاح آیین نامه اجرایی قانون مبارزه با پولشویی، بانک ها می توانند از سرویس احراز هویت آنلاین برای همه خدمات خود استفاده نمایند. همچنین تدوین دستورالعمل شناسایی الکترونیکی مشتریان در ثبت نام غیرحضوری خدمات نظام بانکی از سوی کارگروه بانکداری دیجیتال بانک مرکزی نهایی شده و برای تصویب به معاونت فناوری های نوین بانک مرکزی ارسال شده است. بنابراین می توان منتظر تغییرات اساسی سیستم بانکداری در کشور در سال آینده باشیم.

احراز هویت دیجیتال با به وجود آمدن شرایط ناشی از کرونا در کشور با احراز هویت در سجام برای دریافت کد بورسی آغاز گردید که نتایج خوبی به دنبال داشت. گذشته از شرایط ناشی از کرونا، بانکداری دیجیتال در دنیا به روندی در حال رشد تبدیل شده است. بانک های دیجیتال بدون هیچ شعبه فیزیکی افتتاح شده و موفقیت های بزرگی را به دست آورده و در حال سبقت از بانکهای سنتی با سابقه چندین ساله هستند. بانکهای سنتی نیز در حال تبدیل سیستم بانکداری خود به دیجیتال می باشند.

یوآیدی آماده راه اندازی زیرساخت احراز هویت آنلاین برای بانک ها

احراز هویت دیجیتال پیش نیاز گذر از سیستم بانکداری سنتی به سمت بانکداری دیجیتال می باشد. سرویس های بزرگ احراز هویت دیجیتال در دنیا با استفاده از ویژگی های بیومتریک کاربران، هویت آنها را احراز می نمایند.

یوآیدی به عنوان اولین راهکار احراز هویت دیجیتال در کشور از لبه علم روز جهت احراز هویت دیجیتال سجام برای دریافت کد بورسی و همچنین احراز هویت کاربران سامانه ثنا استفاده می کند. سامانه ثنا به منظور صدور رمز شخصی برای استفاده از خدمات غیرحضوری قوه قضاییه راه اندازی شده است.

مزیت‌های سرویس احراز هویت دیجیتال غیرحضوری یوآیدی احراز هویت در لحظه (Real Time Authentication) دقت بالای الگوریتم‌ها مطابق با استانداردهای جهانی اولین راهکار احراز هویت دیجیتال در ایران پیاده سازی سریع در زیرساخت مستقل از مرکز تماس با استفاده از هوش مصنوعی امنیت داده ها و اطلاعات برای پیاده سازی در زیرساخت بانک

سرویس احراز هویت یوآیدی با هوش مصنوعی و با استفاده از الگوریتم هایی مانند Face Verification جهت تطابق تصویر کاربر با عکس موجود در پایگاه داده سازمان ثبت احوال و الگوریتم Liveness Detection به منظور تشخیص زنده بودن ویدیوی کاربر استفاده می کند.

چرا بانک‌های دیجیتال برای احراز هویت از هوش مصنوعی بهره می‌گیرند؟

اجرای قابلیت دیجیتالی بیشتر، چالش های اضافی امنیت سایبری را ایجاد می کند. حجم عظیمی از داده های ایجاد شده توسط فناوری های جدید دیجیتال برای هکرها و مجرمان هدف بسیار ارزشمند و جذابی است. دیگر اینکه یک بانک بتواند از سیستم ها و برنامه های داخلی خود محافظت کند کافی نیست و تامین هویت دیجیتالی مشتریان نیز بسیار حیاتی است.

احراز هویت دیجیتال که به صورت دقیق و سریع انجام می‌شود در محافظت از هویت نقش اساسی دارد و استفاده از لایه‌های اضافی احراز هویت می‌تواند به امنیت مشتریان بانکی کمک کند. خوشبختانه، بهترین بسترهای تایید هویت و تایید هویت می توانند به طور مستقل عمل کنند و یا با سیستم های بانکی موجود بی عیب و نقص ادغام شوند تا از آنها محافظت کامل شود.

برای راه اندازی سرویس احراز هویت از یوآیدی کمک بگیرید.

پربیننده ترین رشد اقتصادی برای ۲فصل متوالی مثبت شد/ گذر اقتصاد ایران از دوره سخت تحریم‌ها پاسخ بانک مرکزی به انتقادات درباره افزایش نقدینگی کسری بودجه و ناترازی بانک‌ها عوامل افزایش نقدینگی اتصال «بیمه‌های تکمیلی» به سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک دفاع بانک مرکزی از ثابت ماندن نرخ رشد نقدینگی

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: هوش مصنوعی بانکداری دیجیتال احراز هویت قانون مبارزه با پولشویی سامانه ثنا دریافت کد بورسی احراز هویت آنلاین احراز هویت غیرحضوری برجام احراز هویت دیجیتال مبارزه با پولشویی احراز هویت آنلاین سرویس احراز هویت بانک مرکزی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۹۶۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف: هیئت تطبیق مصوبات می‌تواند ضامن اجرای قانون باشد

رئیس مجلس در نشست با اعضای هیأت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین گفت: بارها به نمایندگان تأکید کردم که بار دولت، بار سنگینی است، هرچقدر می‌توانیم تسهیل‌گری برای پیشرفت کار دولت انجام دهیم تا مردم ذی نفع نهایی باشند. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، نشست اعضای هیأت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی بعد از ظهر روز گذشته (دوشنبه 17 اردیبهشت ماه 1403) در محل مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

رئیس اقلیم کردستان عراق با قالیباف دیدار کرد

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تشکیل هیأت تطبیق مصوبات یکی از اصول قانون اساسی که می‌تواند ضامن اجرای قانون باشد، افزود: بنده از روز اول خودم را مکلف دانستم که هر چه این جمع تصمیم گرفت، همان را مبنا قرار دهم و همانظور که آقای اسماعیلی اشاره کرد، حتی توصیه‌ای هم نداشتم.

رئیس قوه مقننه با بیان اینکه این ظرفیت وجود دارد که موضوعات در هیأت تطبیق سیاست زده شود، ادامه داد: خدا را شاکریم که مسائل با دقت و به‌صورت کارشناسی مورد بررسی قرار گرفت تا امور به دور از هرگونه سیاست زدگی مورد رسیدگی قرار گیرد.

وی تصریح کرد: بارها به نمایندگان تأکید کردم که بار دولت، بار سنگینی است و هرچقدر بتوانیم تسهیل‌گری برای پیشرفت کار دولت انجام دهیم تا مردم ذی نفع نهایی باشند، باید انجام دهیم که از این دقت اعضای هیأت باید تشکر کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه این جلسه در دوره یازدهم آخرین جلسه‌ای است که برگزار می‌شود، از اعضای هیأت تشکر کرد و گفت: تشکر ویژه‌تری هم از کارگروه ویژه دارم که مصوبات خارج از دولت که به کارگروه ارسال می‌شد را بررسی می‌کردند تا تبعات حقوقی این مصوبات نیز مورد ارزیابی و تحلیل قرار گیرد.

وی اضافه کرد: اولاً برای این موضوعات فوری که عمدتاً در شورای عالی اقتصادی و جلسات سران قوا اتخاذ می‌شد، قید زمانی در نظر گرفتیم و ثانیاً از دولت درخواست کردیم اگر به این مصوبه برای دائمی شدن نیاز دارد، لایحه به مجلس ارائه کند. اگر اجرای این مصوبات زمان بر باشد، بی قانونی در کشور ایجاد می‌کند.

قالیباف اضافه کرد: مرکز پژوهش‌های مجلس به لحاظ تخصصی روی موضوعات کار می‌کرد اما من می‌خواستم به لحاظ حقوقی نیز مصوبات خارج از دولت را مورد بررسی قرار دهند تا عارضه کمتری داشته باشد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به ترکیب هیأت تطبیق تصریح کرد: وقتی به ترکیب این هیأت نگاهی می‌اندازیم، در میابیم که این جمع به حد کفایت صلاحیت اظهار نظرهای حقوقی در هر حوزه‌ای را دارد و موجب اعتبار مجلس است.

وی یادآور شد: به دوستان دولت و رئیس هیأت تطبیق نیز بارها گفته‌ام که تا جایی که می‌شود با هم گفت‌وگو داشته باشند و پس از حکم اولیه فرصت برای اصلاح داده شود و من حتی سلایق شخصی خودم در حد مدیریتی را هم اعمال نکردم و نظرم، نظر هیأت تطبیق بوده است.

لازم به ذکر است در این نشست برخی از اعضای هیأت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین در سخنانی کوتاه به بیان نظرات خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • غرب می‌خواهد هویت زنانه را از بین ببرد
  • قالیباف: هیئت تطبیق مصوبات می‌تواند ضامن اجرای قانون باشد
  • با سهل انگاری مدیران برخورد می‌شود
  • پیکربندی دستگاه‌های احراز هویت شهرستان گنبدکاووس آغاز شد
  • ۲ دستور کار کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال دولت
  • آغاز فروش غیرحضوری نمایشگاه کتاب + آدرس سایت و جزئیات
  • ارز دیجیتال می‌تواند به عنوان مهریه تعیین شود؟
  • راه‌‌اندازی آنلاین‌شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در طبس
  • پرسپولیس منتظر معرفی عضو هیئت مدیره جدید
  • ۲ بانک رئیس هیئت مدیره پرسپولیس را مشخص می‌کنند