Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@06:36:01 GMT

«کورس بین الملل آنلاین» دانشکده پزشکی تهران برگزار می شود

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۵۹۳۶۰

«کورس بین الملل آنلاین» دانشکده پزشکی تهران برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، اولین نشست هیئت رئیسه دانشکده پزشکی در سالن شورای دانشکده برگزار شد و دکتر شهریار نفیسی رئیس دانشکده با تبریک مجدد سال نو به اعضای هیئت رئیسه از حضور آنها شرایط قرمز کرونایی تشکر کرد.

وی افزود: با توجه به شرایط پیش آمده و حضور فیزیکی دانشجویان مقاطع و دوره‌های کارآموزی و کارورزی در بیمارستان‌های تابعه دانشکده، تعطیلی مجموعه امکان پذیر نیست و تنها می توانیم محدودیت‌هایی مانند پیک‌های گذشته کرونا، صرفا شیفت  بندی کارکنان را اجرا کنیم، در خصوص گروه‌های آموزشی نیز مدیر گروه تصمیم گیر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه جلسه دکتر ایمانی به موضوع تعطیلی کارآموزان اشاره کرد و گفت: بسیاری از دانشکده‌های پزشکی با توجه به شرایط قرمز کرونایی نسبت به تعطیل کردن دوره‌های پزشکی اقدام کرده‌اند که ما در دانشکده پزشکی تهران، مخالف انجام هرگونه تصمیمات جزیره‌ای هستیم و فعلا، مقابل هرگونه تکروی و هر گونه اقدام می‌ایستیم تا فرصت مناسب تصمیم یکپارچه اتخاذ شود.

وی تصریح کرد: هر گونه تصمیم جزیره‌ای موجب خواهد شد دانشجویان از برنامه درسی خود یکسال عقب بیافتند و ما باید تصمیم درستی برای آنها بگیریم.

دکتر نیما رضایی معاون بین الملل دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از برگزاری کورس بین المللی آنلاین از ۲۳ فروردین تا ۲۴ اردیبهشت خبر داد و گفت: این دوره یک ماهه در ماه مبارک رمضان برگزار خواهد شد و بیش از ۲ هزار نفر  دانشجو از کشورهای ایران، آذربایجان، اوکراین، هلند و… برای شرکت در این برنامه علمی ثبت نام کرده اند. 

وی افزود: استادان ایرانی و خارجی به زبان انگلیسی در این برنامه هر روز ۴ ساعت سخنرانی خواهند کرد، موضوع این برنامه بیماری‌های داخلی و هر روز یک موضوع خواهد بود.

در ادامه جلسه، دکتر لباف معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده از تکمیل موضوع ساختار جامع گروه‌های آموزشی بالینی پزشکی خبر داد و گفت: شیوه نامه واحد و مدون این ساختار که در جلسات قبلی مورد بررسی قرار گرفته بود تکمیل شد و برای بررسی در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه آماده است.

وی ادامه داد: در تدوین ساختار جامع گروه‌های آموزشی بالینی پزشکی، گروه‌های پزشکی بالینی دانشکده پزشکی متشکل از اعضای هیئت علمی در یک رشته از تخصص‌های پزشکی بالینی دایر در دانشکده هستند که شرایط این گروه‌ ها با توجه به گستره خدمات بالینی که به جامعه ارائه می‌کنند، از همدیگر متفاوت است.

لباف ادامه داد: ساختار گروه ها، علاوه بر انجام وظایف آموزشی و پژوهشی لازم است با خدمات درمانی که گروه‌های ارائه می‌کنند نیز متناسب است. این ساختار جدید بر چهار ماده و اصل استوار است، که در ذیل هر یک این ماده‌ها نحوه انتصاب، وظایف و اختیارات باز تعریف شده است.

وی افزود: این ساختار از مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی اتخاذ شده و در جلسات متعددی در هیات رئیسه دانشکده مورد بررسی قرار گرفته بود.

کد خبر 5187038

منبع: مهر

کلیدواژه: آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیما رضایی دانشجویان دانشجویان خارجی بین المللی ویروس کرونا وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی خوابگاه دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی سازمان سنجش آموزش پزشکی دانشجویان نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها اطلاعیه دوره دکتری دانشگاه ها ستاد ملی مقابله با کرونا دانشگاه شهید بهشتی دانشکده پزشکی پزشکی تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۹۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهاد‌های غیر تخصصی برای جامعه پزشکی تصمیم گیری نکنند

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ ­رئیس زاده در کنگره انجمن رادیولوژی ایران افزود: متاسفانه حکمرانی مشخص و شفافی در نظام سلامت نداریم. تکلیف مان با بیمارستان‌های دولتی، بخش خصوصی، هیات علمی، پزشکان عمومی، رزیدنت‌ها و... شفاف نیست. اگر هم قوانینی هست، مربوط به سه چهار دهه قبل است که با هدف حکمرانی حوزه سلامت نیازمند بازنگری و شفاف سازی است. وی تصریح کرد: سهم سلامت در تولید ناخالص ملی به دلیل در اولویت نبودن بخش سلامت از یک سو و از سوی دیگر شرایط اقتصادی کشور به شدت افت کرده است. همچنین تعرفه‌های دستوری و سیاست گذاری‌های نادرست در حوزه مالی سلامت از چالش‌های جدی در حوزه پزشکی کشور است. رئیس زاده ادامه داد: اسناد بالا دستی به خصوص سیاست‌های کلی سلامت ابلاغیه مقام رهبری در سال ۱۳۹۳ تاکنون اجرایی نشده است که این امر یکی از چالش‌های پیش روی ماست. وی از دیگر چالش‌های عرصه پزشکی کشور را نبود قانون در برخورد با مداخلات غیر مجاز در حوزه سلامت برشمرد که این مساله نه تنها سلام ت افراد را به خطر انداخته که امنیت شغلی پزشکان را نیز به طور جدی در معرض تهدید قرار داده است. رئیس سازمان نظام پزشکی کشورگفت: چالش دیگر در حوزه پزشکی تکثر مراجعی است که افراد می‌توانند از پزشک شکایت کنند. مراجعی مثل پزشکی قانونی، نظام پزشکی و دادسرای جامعه پزشکی. همچنین صدور احکام حبس برای پزشکان که این امر برخلاف رویه معمولی است که روسای قوه قضاییه برای جایگزین حبس درخواست کرده اند. وی از شفاف نبودن سیستم دریافت مالیات از جامعه پزشکی، مهاجرت‌های شغلی و جغرافیایی و خالی ماندن برخی از رشته‌های تخصصی و فوق تخصصی به عنوان دیگر چالش‌های جامعه پزشکی نام برد و ادامه داد: اولویت ما در درجه نخست ممانعت از هجمه‌ها به جامعه پزشکی و در درجه بعدی اقتصاد سلامت است که در حال پی گیری این موارد هستیم. رئیس زاده افزود: انجمن رادیولوژی ایران یکی از انجمن‌هایی است که کمترین چالش را با آن داریم و در واقع شکایتی از این انجمن در سازمان نظام پزشکی کشور نداریم. این انجمن همچنین از روابط درون رشته‌ای بسیار خوبی برخوردار است. از سوی دیگر به لحاظ پیشرفت‌های تکنولوژیک و تکنیکال جزو انجمن‌های پزشکی موفق به شمار می‌رود که رادیولوژیست‌ها در آن با آخرین روش‌های جدید تشخیصی و مداخله‌ای در کشور به مردم خدمت می‌کنند. وی ادامه داد: به لحاظ تکنیکی با علم روز دنیا برابر هستیم و به لحاظ تجهیزات هم کمبود عمده‌ای نداریم. جامعه رادیولوژی ما پیشرفت‌های خوبی همپای پیشرفت‌های رادیولوژی در دنیا داشته است. در این مراسم دکتر محمد علی کریمی به نمایندگی از طرف انجمن رادیولوژی ایران خواستار حذف هشتک و یکسان سازی تعرفه‌های رادیولوژی با سایر رشته‌ها تا زمان عملیاتی شدن آن شد. سی و نهمین کنگره ساالنه انجمن رادیولوژی ایران که با هدف ارایه جدیدترین دستاورد‌های در زمینه رادیولوژی نوین و هوش مصنوعی روز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه در محل هتل المپیک تهران آغاز به کار کرد تا روز ۲۱ اردیبهشت ماه ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • راهپیمایی کارکنان نهادهای اروپایی در حمایت از فلسطین
  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • رشد ۶.۶ درصدی معاینات سرپایی در پزشکی قانونی لرستان
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان
  • حمایت از خیزش دانشجویان آمریکایی/ دانشجویان بین‌الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی در دانشگاه ایران تجمع می‌کنند
  • دانشجویان بین الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی تجمع می‌کنند
  • دانشجویان بین الملل دانشگاه های علوم پزشکی تجمع می کنند
  • ساختار هیأت امنای محلات تهران شبیه فعالیت شورایاری‌هاست/حضورنهادهای فعال محلات در هیأت‌های امنا
  • نهاد‌های غیر تخصصی برای جامعه پزشکی تصمیم گیری نکنند
  • برگزاری اجلاس گروه کاری دریای خزر در تهران